Paus Clemens III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Clemens III

Paus Clemens III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1187-1191).