Paus Clemens III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Clemens III

Paus Clemens III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1187-1191).