Paus Clemens III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Clemens III

Paus Clemens III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1187-1191).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]