Paus Callixtus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Callixtus II
Calixtus II.jpg
Installed2 Fèbruari 1119
Term ended13 Dhésèmber 1124
SadurungéGelasius II
DiterusakéHonorius II
Personal details
Jeneng lairGuido of Vienne
Lairboten dipunmangertos
Pati13 Dhésèmber 1124
Other popes named Callixtus

Paus Callixtus II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1119-1124).

Panjenenganipun asma aslinipun Guido of Vienne.


Dipunrumiyini
déning:
Gelasius II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Honorius II