Paus Callixtus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Callixtus II
Calixtus II.jpg
Dilantik2 Fèbruari 1119
Term ended13 Dhésèmber 1124
SadurungéGelasius II
DiterusakéHonorius II
Detil pribadhi
Jeneng lairGuido of Vienne
Lairboten dipunmangertos
Pati13 Dhésèmber 1124
Other popes named Callixtus

Paus Callixtus II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1119-1124).

Panjenenganipun asma aslinipun Guido of Vienne.


Dipunrumiyini
déning:
Gelasius II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Honorius II