Paus Callixtus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Callixtus II
Calixtus II.jpg
Asma wiyosan Guido of Vienne
Wiwit mengku 2 Februari 1119
Dumugi 13 Desember 1124
Dipunrumiyini Gelasius II
Dipunlajengaken Honorius II
Miyos boten dipunmangertos
Séda 13 Desember 1124
Paus kanthi nami Callixtus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Callixtus II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1119-1124).

Panjenenganipun asma aslinipun Guido of Vienne.


Dipunrumiyini
déning:
Gelasius II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Honorius II



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Callixtus_II&oldid=986426"