Paus Callixtus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Callixtus II
Calixtus II.jpg
Installed 2 Fèbruari 1119
Term ended 13 Dhésèmber 1124
Sadurungé Gelasius II
Diterusaké Honorius II
Personal details
Jeneng lair Guido of Vienne
Lair boten dipunmangertos
Pati 13 Dhésèmber 1124
Other popes named Callixtus

Paus Callixtus II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1119-1124).

Panjenenganipun asma aslinipun Guido of Vienne.


Dipunrumiyini
déning:
Gelasius II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Honorius II