Paus Bonifatius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bonifasius IV
Emblem of the Papacy.svg
Installed15 September 608
Term ended25 Mèi 615
SadurungéBonifasius III
DiterusakéAdeodatus I
Personal details
Jeneng lair'boten dipunmangertos
Lair±550
Pati25 Mèi 615
Other popes named Bonifasius

Paus Bonifasius IV550-25 Mèi 615) ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 15 September 608 dumugi 25 Mèi 615.


Dipunrumiyini
déning:
Bonifasius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Adeodatus I