Paus Bonifatius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bonifasius IV
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed 15 September 608
Term ended 25 Mei 615
Sadurungé Bonifasius III
Diterusaké Adeodatus I
Personal details
Jeneng lair 'boten dipunmangertos
Lair ±550
Pati 25 Mei 615
Other popes named Bonifasius

Paus Bonifasius IV550-25 Mei 615) ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 15 September 608 dumugi 25 Mei 615.


Dipunrumiyini
déning:
Bonifasius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Adeodatus I