Paus Bonifatius IV

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bonifasius IV
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan 'boten dipunmangertos
Wiwit mengku 15 September 608
Dumugi 25 Mei 615
Dipunrumiyini Bonifasius III
Dipunlajengaken Adeodatus I
Miyos ±550
Valeria, Italia
Séda 25 Mei 615
Roma, Italia
Paus kanthi nami Bonifasius sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Bonifasius IV550-25 Mei 615) ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 15 September 608 dumugi 25 Mei 615.


Dipunrumiyini
déning:
Bonifasius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Adeodatus I



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.