Paus Bonifatius I

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bonifatius I
Pope Boniface I.jpg
Asma wiyosan boten dipunmangertos
Wiwit mengku 28 Desember 418
Dumugi 4 September 422
Dipunrumiyini Zosimus
Dipunlajengaken Celestine I
Miyos tanggal boten dipunmangertos
papan boten dipunmangertos
Séda 4 September 422
papan boten dipunmangertos
Paus kanthi nami Boniface sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Bonifatius I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (418-422).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Zosimus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Celestinus I



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Bonifatius_I&oldid=985660"