Paus Bonifatius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bonifatius I
Pope Boniface I.jpg
Installed28 Dhésèmber 418
Term ended4 September 422
SadurungéZosimus
DiterusakéCelestine I
Personal details
Jeneng lairboten dipunmangertos
Lairtanggal boten dipunmangertos
Pati4 September 422
Other popes named Boniface

Paus Bonifatius I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (418-422).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Zosimus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Celestinus I