Paus Bonifatius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bonifatius I
Pope Boniface I.jpg
Installed 28 Dhésèmber 418
Term ended 4 September 422
Sadurungé Zosimus
Diterusaké Celestine I
Personal details
Jeneng lair boten dipunmangertos
Lair tanggal boten dipunmangertos
Pati 4 September 422
Other popes named Boniface

Paus Bonifatius I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (418-422).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Zosimus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Celestinus I