Paus Celestinus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Selestinus I
Coelestinus I.png
Dilantik422
Term ended6 April 432
SadurungéBonifatius I
DiterusakéSiktus III
Detil pribadhi
Jeneng lairSelestinus
Lairboten dipunmangertos
Pati6 April 432
Other popes named Selestinus

Paus Celestinus I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (422-432).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Bonifatius I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Siktus III