Paus Celestinus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Selestinus I
Coelestinus I.png
Installed 422
Term ended 6 April 432
Sadurungé Bonifatius I
Diterusaké Siktus III
Personal details
Jeneng lair Selestinus
Lair boten dipunmangertos
Pati 6 April 432
Other popes named Selestinus

Paus Celestinus I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (422-432).

Panjenenganipun asma aslinipun


Dipunrumiyini
déning:
Bonifatius I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Siktus III