ISO 4217: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.6.5) (Bot: Nambahaké so:ISO 4217
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké gn:ISO 4217)
c (r2.6.5) (Bot: Nambahaké so:ISO 4217)
[[sk:ISO 4217]]
[[sl:ISO 4217]]
[[so:ISO 4217]]
[[sr:ИСО 4217 стандард]]
[[sv:ISO 4217]]
2.721

besutan

Menu navigasi