Naraguna:ZéroBot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Naraguna iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Toto Azéro rembugan.

Iki dudu sawijining naraguna siluman.
Panata: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra dipenggak.

Crystal Clear action exit.svg

To stop me, leave me a message on my French talkpage.
(or, faster, click on this button)