Menyang kontèn

Kabiskopan São Raimundo Nonato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan São Raimundo Nonato

Dioecesis Raymundianus
Lokasi
NagaraBrasil
Provinsi grejawiTeresina
Statistik
Amba39.316 km2 (15.180 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
202,600
183,300 (90.5%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké17 Desember 1960 (63 taun kepungkur)
KatedralCatedral São Ramundo
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopEduardo Zielski
Biskop emeritusCândido Lorenzo González, O. de M.
Situs web
www.diocesedesaoraimundo.com.br

Kabiskopan São Raimundo Nonato (Latin: Dioecesis Raymundianus) yaiku kabiskopan Latin suffragan ing provinsi grejawi metropolitan Teresina, negara bagian Piauí, wetan lor Brasil. Takhta episkopal katedrale yaiku Catedral São Raimundo, sing ana ing kutha São Raimundo Nonato.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]