Menyang kontèn

Kabiskopan Bagé

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Bagé

Dioecesis Bagensis
Katedral
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiPelotas
Statistik
Amba35.554 km2 (13.727 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
390,092
312,073 (80.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké25 Juni 1960 (63 taun kepungkur)
KatedralCatedral São Sebastião
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop emeritusGílio Felício
Situs web
www.diocesebage.com

Kabiskopan Bagé (Latin: Dioecesis Bagensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Bagé, provinsi grejawi Pelotas, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 31°20′12″S 54°06′15″W / 31.3367°S 54.1043°W / -31.3367; -54.1043