Menyang kontèn

Kabiskopan São José dos Pinhais

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan São José dos Pinhais

Dioecesis Sancti Iosephi Pinealensis

Diocese de São José dos Pinhais
Katedral Santo Yosef
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiCuritiba
MetropolitanCuritiba
Statistik
Amba7.172 km2 (2.769 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
725,000
517,000 (71.3%)
Informasi
RitusRitus Roma
Didegaké6 December 2006 (17 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Yosef ing São José dos Pinhais
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFrancisco Carlos Bach
Biskop Agung MetropolitanJosé Antônio Peruzzo
Situs web
www.diocesesjp.org.br

Kabiskopan São José dos Pinhais (Latin: Dioecesis Sancti Iosephi Pinealensis) yaiku kabiskopan ritus Latin ing provinsi grejawi Curitiba, Brasil kidul. Takhtane ana ing Catedral de São José, sing didedikasikake kangge Santo Yosef, ing kutha São José dos Pinhais, negara bagian Paraná.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]