Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Pelotas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ana uga Kabiskopan Pelotas (lan Biskop Pelotas) ing Greja Episkopal Anglikan Brasil.
Kabiskopan Agung Pelotas

Archidioecesis Pelotensis
Katedral Santo Fransiskus saka Paola
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiPelotas
Statistik
Amba20.737 km2 (8.007 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
543,732
315,000 (57.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké15 Agustus 1910 (113 taun kepungkur)
KatedralCatedral São Francisco de Paula
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop AgungJacinto Bergmann
Biskop emeritusJayme Henrique Chemello

Kabiskopan Agung Pelotas (Latin: Archidioecesis Pelotensis) yaiku kabiskopan agung sing ana ing kutha Pelotas. Sadurunge ditingkatake dadi kabiskopan agung ing 13 April 2011, kabiskopan iku menika bagean saka provinsi grejawi Porto Alegre ing Brazil.

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 31°45′50″S 52°20′19″W / 31.7638°S 52.3386°W / -31.7638; -52.3386