Menyang kontèn

Prelatur Teritorial Lábrea

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Prelatur Teritorial Lábrea

Praelatura Territorialis Labreana
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiPorto Velho
Statistik
Amba230.240 km2 (88.896 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
78,832
61,500 (78.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké1 Mei 1925 (99 taun kepungkur)
KatedralCatedral Prelatícia Nossa Senhora de Nazaré
Kapemimpinan saiki
BiskopSantiago Sánchez Sebastián[1]

Prelatur Teritorial Lábrea (Latin: Praelatura Territorialis Labreana) yaiku prelatur teritorial sing ana ing kutha Lábrea, provinsi grejawi Porto Velho, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]