Kabiskopan Bacabal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kabiskopan Bacabal

Dioecesis Bacabalensis
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiSão Luís do Maranhão
Statistik
Amba15.867 km2 (6.126 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
502,000
461,000 (91.8%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké22 Juni 1968 (54 taun kepungkur)
KatedralCatedral Santa Terezinha
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopArmando Martín Gutiérrez, F.A.M.

Kabiskopan Bacabal (Latin: Dioecesis Bacabalensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Bacabal, provinsi grejawi São Luís do Maranhão, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 4°13′41″S 44°46′31″W / 4.2280°S 44.7753°W / -4.2280; -44.7753