Menyang kontèn

Eparki Agung Curitiba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Eparki Agung São João Batista em Curitiba

Sancti Ioannis Baptistae Curitibensis Ucrainorum

Архиєпархія з Сан-Жуан-Батіста ем Куритиба
Lokasi
Nagara Brazil
TeritorialBrazil
Provinsi grejawiSão João Batista em Curitiba
Markas besarCuritiba, Brazil
Populasi
- Katulik (kalebu non-anggota)

162,000
Informasi
Greja sui iurisGreja Katulik Yunani Ukraina
RitusRitus Bizantium
Didegaké29 November 1971
KatedralKatedral Santo Yohanes Pambaptis ing Curitiba
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop Agung MayorSviatoslav Shevchuk
BiskopValdomiro Koubetch, O.S.B.M.
Situs web
Situs Web Keuskupan

Eparki Agung (São João Batista em) Curitiba (Latin: Archparchia Sancti Ioannis Baptistae Curitibensis Ucrainorum) yaiku eparki agung Katulik Yunani Ukraina sing ana ing kutha Curitiba. Kabiskopan kasebut uga menika tahta Metropolitan saka provinsi grejawi Katulik Roma Curitiba ing Brazil.

Referensi lan pranala jaba[besut | besut sumber]