Menyang kontèn

Kabiskopan Crato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Crato

Dioecesis Cratensis

Diocese de Crato
Katedral Bunda saka Watu
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiFortaleza
MetropolitanFortaleza
Statistik
Amba18.645 km2 (7.199 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
954,411
810,295 (84.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké20 Oktober 1914 (109 taun kepungkur)
KatedralKatedral Maria Bunda Watu ing Crato, Ceará
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFernando Panico, M.S.C.
Biskop Agung MetropolitanJosé Antônio Aparecido Tosi Marques
Biskop emeritusNewton Holanda Gurgel

Kabiskopan Crato (Latin: Dioecesis Cratensis) yaiku sebuah kabiskopan sing ana ing kutha Crato, provinsi grejawi Fortaleza, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 7°14′04″S 39°24′47″W / 7.2345°S 39.4130°W / -7.2345; -39.4130