Menyang kontèn

Kabiskopan Guarulhos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Guarulhos

Dioecesis Guaruliensis
Catedral Nossa Senhora da Conceiçao (2012)
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiSão Paulo
Statistik
Amba341 km2 (132 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
1,220,000
790,000 (64.8%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké30 Januari 1981 (43 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora da Conceiçao
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopLowong
Peta

Kabiskopan Guarulhos (Latin: Dioecesis Guaruliensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Guarulhos, provinsi grejawi São Paulo, Brazil.[1]

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]