Menyang kontèn

Eparki Prudentópolis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Eparki Imaculada Conceição ing Prudentópolis

Єпархія Непорочного зачаття Діви Марії в Прудентополісі
Lokasi
Nagara Brazil
TeritorialBrazil
Provinsi grejawiEparki Agung São João Batista em Curitiba
Markas besarPrudentópolis, Paraná, Brazil
Informasi
Greja sui iurisGreja Katulik Yunani Ukraina
RitusRitus Bizantium
Didegaké12 Mei 2014
KatedralKatedral Santo Yosafat ing Prudentópolis
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop Agung MayorSviatoslav Shevchuk
BiskopMeron Mazur
Biskop Agung MetropolitanValdomiro Koubetch

Eparki Imaculada Conceição ing Prudentópolis (utawa Imaculada Conceição ing Prudentópolis saka wong-wong Ukraina) yaiku eparki (kabiskopan) Greja Katulik Yunani Ukraina (Ritus Bizantium, basa Ukraina). Eparki kasebut ana ing provinsi grejawi Metropolitan Eparki Agung São João Batista em Curitiba, sing ora duwe sufragan liyane, tundhuk marang Kongregasi Roma kanggo Greja-greja Wetan.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 25°28′00″S 49°15′00″W / 25.4667°S 49.2500°W / -25.4667; -49.2500