Menyang kontèn

Kabiskopan Crateús

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Crateús

Dioecesis Crateopolitana

Diocese de Crateús
Katedral Bapa Kami saka Akhir Apik ing Crateús (2010)
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiFortaleza
MetropolitanFortaleza
Statistik
Amba21.817 km2 (8.424 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
367,017
336,317 (91.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké28 September 1963 (60 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bapa Kami saka Akhir Apik ing Crateús
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAilton Menegussi
Biskop Agung MetropolitanJosé Antônio Aparecido Tosi Marques
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Crateús (Latin: Dioecesis Crateopolitana) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Crateús, provinsi grejawi Fortaleza, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 5°10′28″S 40°40′04″W / 5.1744°S 40.6679°W / -5.1744; -40.6679