Menyang kontèn

Kabiskopan Chapecó

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Chapecó

Dioecesis Xapecoënsis

Diocese de Chapecó
Katedral Santo Antonius saka Padua
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiFlorianópolis
MetropolitanFlorianópolis
Statistik
Amba15.663 km2 (6.048 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
715,000
593,000 (82.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké14 Januari 1958 (66 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Antonius saka Padua ing Chapecó
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopOdelir José Magri
Biskop Agung MetropolitanWilson Tadeu Jönck
Situs web
www.diocesechapeco.org.br

Kabiskopan Chapecó (Latin: Dioecesis Xapecoënsis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Chapecó, provinsi grejawi Florianópolis, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 27°06′18″S 52°36′50″W / 27.1051°S 52.6138°W / -27.1051; -52.6138