Menyang kontèn

Prelatur Teritorial São Félix

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Prelatur Teritorial São Félix

Praelatura Territorialis Sancti Felicis

Prelazia Territorial de São Félix
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiCuiabá
MetropolitanCuiabá
Statistik
Amba150.000 km2 (57.915 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
150,000
129,000 (86%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké13 Mei 1969 (55 taun biyen)
KatedralKatedral Kenaikan ing São Félix do Araguaia
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
(Biskop-)PrelatusLucio Nicoletto
Biskop Agung MetropolitanMílton Antônio dos Santos
Biskop emeritusAdriano Ciocca Vasino
Situs web
Situs Web Prelatur

Prelatur Teritorial São Félix (do Araguaia) (Latin: Praelatura Territorialis Sancti Felicis) yaiku prelatur teritorial Katulik Roma ing negara bagian Mato Grosso, Brasil. Kauskupan iku punika sufragan ing provinsi grejawi Metropolitan Kauskupan Agung Cuiabá. Tahta katedrale, Catedral Prelatícia Nossa Senhora da Assunção, ana ing kutha São Félix do Araguaia.

Sumber lan referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 11°37′01″S 50°40′08″W / 11.6169°S 50.6689°W / -11.6169; -50.6689