Menyang kontèn

Kabiskopan Guajará-Mirim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Guajará-Mirim

Dioecesis Guaiaramirensis
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiPorto Velho
Statistik
Amba89.700 km2 (34.633 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
218,500
130,200 (59.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké1 Maret 1929 (95 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora do Seringueiro
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopBenedito Araújo
Situs web
www.dgm.org.br

Kabiskopan Guajará-Mirim (Latin: Dioecesis Guaiaramirensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Guajará-Mirim, provinsi grejawi Porto Velho, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 1 Maret 1929: Didegake minangka Prelatur Teritorial Guajará-Mirim saka Prelatur Teritorial Porto Velho lan Kabiskopan São Luíz de Cáceres
  • 16 Oktober 1979: Dipromosikake dadi Kabiskopan Guajará-Mirim

Referensi[besut | besut sumber]