Menyang kontèn

Kabiskopan Erexim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Erexim

Dioecesis Ereximensis
Catedral São José (2009)
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiPasso Fundo
Statistik
Amba5.586 km2 (2.157 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
213,005
168,381 (79.1%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké27 Mei 1971 (53 taun kepungkur)
KatedralCatedral São José
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJose Gilson, O.F.M. Cap.
Biskop emeritusGirônimo Zanandréa
Situs web
www.diocesedeerexim.org.br

Kabiskopan Erexim (Latin: Dioecesis Ereximensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Erexim, provinsi grejawi Passo Fundo, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Pada 27 Mei 1971, kabiskopan iku didegaké minangka Kabiskopan Erexim saka (saat kuwi) Kabiskopan Passo Fundo.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 27°38′05″S 52°16′28″W / 27.6346°S 52.2744°W / -27.6346; -52.2744