Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Olinda lan Recife

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Olinda lan Recife

Archidioecesis Olindensis et Recifensis
Katedral Metropolitan Juruwilujeng Suci Donya
Lokasi
NagaraBrazil
Statistik
Amba4.305 km2 (1.662 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
3,570,703
3,371,975 (94.4%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké15 Juli 1614 (409 taun kepungkur)
KatedralCatedral Metropolitana São Salvador do Mundo, Olinda
Ko-katedralCo-Catedral San Pedro dos Clerigos, Recife
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop AgungAntônio Fernando Saburido, O.S.B.
Biskop emeritusJosé Cardoso Sobrinho, O. Carm.
Peta
Situs web
www.arquidioceseolindarecife.org

Kabiskopan Agung Olinda dan Recife (Latin: Archidioecesis Olindensis et Recifensis) yaiku kabiskopan agung Metropolitan Latin ing negara bagian Pernambuco, Brasil kidul-wetan.

Provinsi grejawi[besut | besut sumber]

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 8°00′50″S 34°50′57″W / 8.0139°S 34.8491°W / -8.0139; -34.8491