Menyang kontèn

Kabiskopan Luziânia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Luziânia

Dioecesis Lucianiensis

Diocese de Luziânia
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiBrasília
MetropolitanBrasília
Statistik
Amba16.480 km2 (6.363 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
700,000
500,000 (71.%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké29 Maret 1989 (35 taun kepungkur)
KatedralKatedral Maria Bunda Penginjilan ing Luziânia
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAfonso Fioreze
Biskop Agung MetropolitanSérgio da Rocha
Situs web
Situs Web Kauskupan

Kabiskopan Luziânia (Latin: Dioecesis Lucianiensis) yaiku kabiskopan ing provinsi grejawi Metropolitan Brasília, Brazil. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral Nossa Senhora da Evangelização, sing didedikasikake kangge Maria Bunda Penginjilan, sing ana ing kutha Luziânia, negara bagian Goiás.

Sumber dan pranala jaba[besut | besut sumber]