Menyang kontèn

Kabiskopan Caxias do Maranhão

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Caxias do Maranhão

Dioecesis Caxiensis in Maragnano
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiSão Luís do Maranhão
Statistik
Amba34.449 km2 (13.301 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
720,000
690,000 (95.8%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké22 Juli 1939 (84 taun kepungkur)
KatedralCatedral de Nossa Senhora dos Remérios
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopSebastião Lima Duarte

Kabiskopan Caxias do Maranhão (Latin: Dioecesis Caxiensis in Maragnano) yaiku kabiskopan Latin suffragan ing provinsi grejawi Metropolitan São Luís do Maranhão, wetan lor Brazil. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral de Nossa Senhora dos Remédios, sing didedikasikake kangge Prawan saka Los Remedios, ing kutha Caxias (do Maranhão), negara bagean Maranhão.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 4°51′54″S 43°21′31″W / 4.8651°S 43.3587°W / -4.8651; -43.3587