Menyang kontèn

Kabiskopan Paulo Afonso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Paulo Afonso

Dioecesis Paulalfonsanensis

Diocese de Paulo Afonso
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiFeira de Santana
MetropolitanFeira de Santana
Statistik
Amba36.913 km2 (14.252 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
601,215
488,698 (81.3%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké14 September 1971 (52 taun kepungkur)
KatedralKatedral Maria Bunda Fatima ing Paulo Afonso
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopGuido Zendron
Biskop Agung MetropolitanItamar Navildo Vian

Kabiskopan Paulo Afonso (Latin: Dioecesis Paulalfonsanensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Paulo Afonso, provinsi grejawi Feira de Santana, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]