Menyang kontèn

Kabiskopan Itabuna

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Itabuna

Dioecesis Itabunensis
Catedral São José (2015)
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiSão Salvador da Bahia
Statistik
Amba14.533 km2 (5.611 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
650,000
550,000 (84.6%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké7 November 1978 (45 taun kepungkur)
KatedralCatedral São José
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopCzeslaw Stanula, C.Ss.R.

Kabiskopan Itabuna (Latin: Dioecesis Itabunensis) yaiku kabiskopan sufragan Latin ing provinsi grejawi São Salvador da Bahia, negara bagian Bahia, wetan Brazil. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral São José, sing didedikasikake kangge Santo Yosef, ing kutha Itabuna.

Referensi[besut | besut sumber]

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Commonscatinline