Menyang kontèn

Kabiskopan Marabá

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Marabá

Dioecesis Marabensis

Diocese de Marabá
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiBelém do Pará
MetropolitanBelém do Pará
Statistik
Amba81.832 km2 (31.596 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
533,000
370,000 (69.4%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké20 Desember 1969 (54 taun kepungkur)
KatedralKatedral Maria Bunda Penolong Abadi ing Marabá, Pará
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopVital Corbellini
Biskop Agung MetropolitanAlberto Taveira Corrêa

Kabiskopan Marabá (Latin: Dioecesis Marabensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Marabá, provinsi grejawi Belém do Pará, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Sumber[besut | besut sumber]