Menyang kontèn

Kabiskopan Ponta de Pedras

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Ponta de Pedras

Dioecesis Petrosi Culminis

Diocese de Ponta de Pedras
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiBelém do Pará
MetropolitanBelém do Pará
Statistik
Amba14.283 km2 (5.515 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
120,000
108,000 (90,7%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké25 Juni 1963 (60 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bunda Tak Bercela ing Ponta de Pedras
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAlessio Saccardo, S.J.
Biskop Agung MetropolitanAlberto Taveira Corrêa
KoadjutorTeodoro Mendes Tavares

Kabiskopan Ponta de Pedras (Latin: Dioecesis Petrosi Culminis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Ponta de Pedras, provinsi grejawi Belém do Pará, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 25 Juni 1963: Didegaké minangka Prelatur Teritorial Ponta de Pedras saka Kabiskopan Agung Metropolitan Belém do Pará
  • 16 Oktober 1979: Dipromosikake minangka Kabiskopan Ponta de Pedras

Sumber[besut | besut sumber]