Menyang kontèn

Kabiskopan Xingu-Altamira

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Xingu-Altamira

Dioecesis Xinguensis-Altamirensis
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiBelém do Pará
MetropolitanBelém do Pará
Statistik
Amba368.092 km2 (142.121 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2013)
429,000
330,000 (76.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké16 Agustus 1934 (89 taun kepungkur)
KatedralKatedral Hati Kudus Yesus ing Altamira, Pará
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJoao Muniz Alves
Biskop Agung MetropolitanAlberto Taveira Corrêa
Situs web
Situs Web Keuskupan

Kabiskopan Xingu-Altamira (Latin: Dioecesis Xinguensis-Altamirensis) yaiku kabiskopan Katulik Roma sing ana ing daerah Kali Xingu ing provinsi grejawi Belém do Pará, Brazil. Katedrale ana ing Altamira, Brazil.

Referensi[besut | besut sumber]