Menyang kontèn

Kabiskopan Leopoldina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Leopoldina

Dioecesis Leopoldinensis
Katedral Santo Sebastianus
Lokasi
Nagara Brasil
Provinsi grejawiJuiz de Fora
Statistik
Amba8.491 km2 (3.278 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
529,154
396,865 (75.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké8 Maret 1942 (82 taun kepungkur)
KatedralCatedral São Sebastião
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopEdson José Oriolo dos Santos
Regional CNBB Leste 2.

Kabiskopan Leopoldina (Latin: Dioecesis Leopoldinensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Leopoldina, provinsi grejawi Juiz de Fora, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Ecclesiastical Province of Juiz de Fora.

Koordhinat: 21°31′56″S 42°38′35″W / 21.5322°S 42.6431°W / -21.5322; -42.6431