Menyang kontèn

Prelatur Teritorial Alto Xingu-Tucumã

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Prelatur Teritorial Alto Xingu-Tucumã (Latin: Praelatura Territorialis Xinguensis Superioris-Tucumanensis in Brasilia) yaiku prelatur teritorial Katulik Roma sing ana ing Brasil. Prelatur kasebut didegake ing 6 November 2019 dening Paus Fransiskus.[1] Prelatur kasebut punika kabiskopan sufragan saka Kabiskopan Agung Santarém.

Referensi[besut | besut sumber]

Cithakan:Katolik-stub