Menyang kontèn

Kabiskopan Lorena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Lorena

Dioecesis Lorenensis

Diocese de Lorena
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiAparecida
MetropolitanAparecida
Statistik
Amba5.055 km2 (1.952 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
263,590
198,938 (75.5%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké31 Juli 1937 (86 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bunda Rahmat ing Lorena, São Paulo
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJoaquim Wladimir Lopes Dias
Biskop Agung MetropolitanOrlando Brandes
Biskop emeritusBenedito Beni dos Santos
Peta
Situs web
www.mitralorena.com.br

Kabiskopan Lorena (Latin: Dioecesis Lorenensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Lorena, São Paulo, provinsi grejawi Aparecida, Brazil. Kabiskopan kasebut didegake ing 31 Juli 1937 saka Kabiskopan Taubaté.

Referensi[besut | besut sumber]