Menyang kontèn

Kabiskopan Agung Niterói

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung Niterói

Archidioecesis Nictheroyensis
Lokasi
NagaraBrazil
Statistik
Amba4.453 km2 (1.719 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
2,094,288
1,277,516 (61.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké27 April 1892 (132 taun kepungkur)
KatedralCatedral Metropolitana São João Batista
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskop Agung MetropolitanJosé Rezende Francisco Dias
Biskop emeritusAlano Maria Pena, O.P.
Situs web
www.arqnit.org.br

Kabiskopan Agung Niteroi (Nictheroy) (Latin: Archidioecesis Nictheroyensis) yaiku kabiskopan agung Metropolitan ritus Latin sing ana ing kutha Niterói, negara bagian Rio de Janeiro, wetan-kidul Brazil. Tahta episkopal agung katedrale yaiku Catedral Metropolitana São João Batista, sing didedikasikake kangge Yohanes Pambaptis, ing Niterói.

Provinsi grejawi[besut | besut sumber]

Tahta Suffragan saka Metropolitan kasebut yaiku:

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 22°53′29″S 43°07′13″W / 22.8915°S 43.1204°W / -22.8915; -43.1204