Menyang kontèn

Kabiskopan Osasco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keuskupan Osasco

Dioecesis Osascanensis
Katedral Santo Antonius (2020)
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiSão Paulo
Statistik
Amba2.416 km2 (0.933 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
2,160,175
1,786,420 (82.7%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké15 Maret 1989 (35 taun kepungkur)
KatedralCatedral Santo Antônio
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJoao Bosco Barbosa de Sousa, O.F.M
Biskop emeritusFrancisco Manuel Vieira
Situs web
www.diocesedeosasco.com.br

Kabiskopan Osasco (Latin: Dioecesis Osascanensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Osasco, provinsi grejawi São Paulo, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 15 Maret 1989: Didegaké minangka Kabiskopan Osasco saka Kabiskopan Agung Metropolitan São Paulo

Referensi[besut | besut sumber]