Menyang kontèn

Kabiskopan Cruz Alta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Cruz Alta

Dioecesis Crucis Altae
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiSanta Maria
Statistik
Amba16.325 km2 (6.303 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
396,259
317,000 (80.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké15 Juni 1957 (53 taun kepungkur)
KatedralCatedral Divino Espírito Santo
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFrederico Heimler, S.D.B.
Biskop emeritusJacó (Jacob) Roberto Hilgert
Situs web
www.diocesecruzalta.org.br

Kabiskopan Cruz Alta (Latin: Dioecesis Crucis Altae) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Cruz Alta, provinsi grejawi Santa Maria, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]