Menyang kontèn

Kabiskopan Araçatuba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Araçatuba

Dioecesis Arassatubensis

Diocese de Araçatuba
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiBotucatu
MetropolitanBotucatu
Statistik
Amba9.798 km2 (3.783 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2012)
500,000
424,550 (84.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké23 Maret 1994 (30 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bunda saka Aparecida ing Araçatuba
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopSérgio Krzywy
Biskop Agung MetropolitanMaurício Grotto de Camargo
Biskop emeritusJosé Carlos Castanho de Almeida
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Araçatuba (Latin: Dioecesis Arassatubensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Araçatuba, provinsi grejawi Botucatu, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 23 Maret 1994: Didegake minangka Kabiskopan Araçatuba saka Kabiskopan Lins

Sumber[besut | besut sumber]

Koordhinat: 21°12′25″S 50°26′19″W / 21.2069°S 50.4386°W / -21.2069; -50.4386