Menyang kontèn

Kabiskopan Petrolina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Petrolina

Dioecesis Petrolinensis
Katedral Ati Suci Yesus Kristus sang Raja
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiOlinda e Recife
Statistik
Amba31.065 km2 (11.994 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
650,000
585,000 (90.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké30 November 1923 (100 taun kepungkur)
KatedralCatedral SS. Coração de Jesus-Cristo Rei
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopManoel dos Reis de Farias
Biskop emeritusPaulo Cardoso da Silva, O. Carm.
Peta
Situs web
www.diocesedepetrolina.org.br

Kabiskopan Petrolina (Latin: Dioecesis Petrolinensis) yaiku kabiskopan suffragan ing provinsi grejawi Ritus Latin Olinda e Recife, Brazil kidul. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral Sagrado Coração de Jesus e Cristo Rei, sing didedikasikake kangge Ati Suci Kristus Raja, ing kutha Petrolina, negara bagean Pernambuco.

Sumber lan referensi[besut | besut sumber]