Menyang kontèn

Kabiskopan Jardim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Jardim

Dioecesis Viridariensis

Diocese de Jardim
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiCampo Grande
MetropolitanCampo Grande
Statistik
Amba69.972 km2 (27.016 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
365,000
250,000 (68.5%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké30 Januari 1981 (43 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora de Fátima
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJoão Gilberto de Moura
Biskop Agung MetropolitanDimas Lara Barbosa
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Jardim (Latin: Dioecesis Viridariensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Jardim, provinsi grejawi Campo Grande, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 30 Januari 1981: Didegaké minangka Kabiskopan Jardim saka Kabiskopan Corumbá

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 21°28′49″S 56°09′22″W / 21.4803°S 56.1562°W / -21.4803; -56.1562