Menyang kontèn

Kabiskopan Barra ing Feira de Santana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Barra

Dioecesis Barrensis

Diocese de Barra
Katedral Santo Fransiskus Asisi ing Barra (2020)
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiFeira de Santana
MetropolitanFeira de Santana
Statistik
Amba44.987 km2 (17.370 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2012)
280,000
252,000 (90%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké20 Oktober 1913 (110 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Fransiskus Asisi ing Barra
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopLuís Flávio Cappio
Biskop Agung MetropolitanItamar Navildo Vian

Kabiskopan Barra (Latin: Dioecesis Barrensis) yaiku kauskupan sing ana ing kutha Barra, provinsi grejawi Feira de Santana, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 11°05′29″S 43°08′22″W / 11.0913°S 43.1394°W / -11.0913; -43.1394