Menyang kontèn

Kabiskopan Agung São Paulo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Agung São Paulo

Archidioecesis Sancti Pauli in Brasilia
Katedral Metropolitan Bunda saka Pengangkatan lan Santo Paulus
Lokasi
NagaraBrasil
Provinsi grejawiSão Paulo
Statistik
Amba655 km2 (253 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
6,899,270
4,815,000 (70%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké6 Desember 1745 (278 taun kepungkur)
KatedralCatedral Metropolitana Nossa Senhora da Assunção e São Paulo
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Uskup AgungOdilo Scherer
Biskop Auksilier
Situs web
www.arquidiocesedesaopaulo.org.br

Kabiskopan Agung São Paulo (Latin: Archidioecesis Sancti Pauli in Brasilia) yaiku Kabiskopan Agung Metropolitan Latin saka Greja Katulik Roma ing Brasil. Kabiskopan Agung kasebut saiki dikepalai dening Odilo Scherer sing dilantik dening Paus Benediktus XVI ing 21 Maret 2007.

Provinsi[besut | besut sumber]

Sumber lan Pranala jaba[besut | besut sumber]

  •  "São Paulo". Catholic Encyclopedia. New York: Robert Appleton Company. 1913.
  • GCatholic.org with incumbent biography links
  • Catholic Hierarchy

Koordhinat: 23°33′04″S 46°38′04″W / 23.55111°S 46.63444°W / -23.55111; -46.63444