Menyang kontèn

Kabiskopan Uberlândia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Uberlândia

Dioecesis Fertiliensis
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiUberaba
Statistik
Amba13.853 km2 (5.349 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
810,000
598,000 (73.8%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké22 Juli 1961 (62 taun kepungkur)
KatedralCatedral Santa Terezinha
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopPaulo Francisco Machado
Situs web
elodafe.com
Kabiskopan Uberlândia.
Ecclesiastical Province of Uberaba.
Regional CNBB Leste 2.

Kabiskopan Uberlândia (Latin: Dioecesis Fertiliensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Uberlândia, provinsi grejawi Uberaba, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 22 Juli 1961: Didegake minangka Kabiskopan Uberlândia saka Kabiskopan Uberaba

Referensi[besut | besut sumber]