Menyang kontèn

Kabiskopan Amargosa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Amargosa

Dioecesis Amargosensis
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiSão Salvador da Bahia
Statistik
Amba13.380 km2 (5.166 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
552,042
537,000 (97.3%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké10 Mei 1941 (83 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora do Bom Con
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopSede vacante
Biskop emeritusJoão Nílton dos Santos Souza

Kabiskopan Amargosa (Latin: Dioecesis Amargosensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Amargosa, provinsi grejawi São Salvador da Bahia, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 10 Mei 1941: Didegake minangka Kabiskopan Amargosa saka Kabiskopan Agung Metropolitan São Salvador da Bahia

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 13°01′57″S 39°36′13″W / 13.0324°S 39.6037°W / -13.0324; -39.6037