Menyang kontèn

Kabiskopan Grajaú

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Grajaú

Dioecesis Graiahuensis
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiSão Luís do Maranhão
Statistik
Amba41.023 km2 (15.839 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
384,000
307,000 (79.9%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké10 Februari 1922 (102 taun kepungkur)
KatedralCatedral Senhor do Bonfim
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFranco Cuter, O.F.M. Cap.
Biskop emeritusSerafino Faustino Spreafico, O.F.M. Cap.

Kabiskopan Grajaú (Latin: Dioecesis Graiahuensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Grajaú, provinsi grejawi São Luís do Maranhão, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 10 Februari 1922: Didegake minangka Prelatur Teritorial São José do Grajaú saka Kabiskopan Agung São Luís do Maranhão
  • 4 Agustus 1981: Dipromosikake minangka Kabiskopan São José do Grajaú
  • 9 Oktober 1984: Ganti jeneng dadi Kabiskopan Grajaú

Referensi[besut | besut sumber]