Menyang kontèn

Kabiskopan Ipameri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Ipameri

Dioecesis Ipameriensis
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiGoiânia
Statistik
Amba22.947 km2 (8.860 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
285,000
214,000 (75.1%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké11 Oktober 1966 (57 taun kepungkur)
KatedralCatedral Divino Espírito Santo
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopGuilherme Antônio Werlang

Kabiskopan Ipameri (Latin: Dioecesis Ipameriensis) yaiku sebuah kabiskopan suffragan ing provinsi grejawi ritus Latin Metropolitan Goiânia, negara bagian Goiás, kulon Brazil. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral Divino Espírito Santo, sing didedikasikake kangge Roh Suci, ing kutha Ipameri. Kauskupan iku ngalami kelowongan tanpa administrator apostolik.

Sumber lan pranala njaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 17°43′21″S 48°09′38″W / 17.7225°S 48.1606°W / -17.7225; -48.1606