Menyang kontèn

Kabiskopan Palmares

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Palmares

Dioecesis Palmopolitana
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiOlinda e Recife
Statistik
Amba3.797 km2 (1.466 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
423,589
270,913 (64.0%)
Informasi
Greja sui iurisGereja Latin
RitusRitus Roma
Didegaké13 Januari 1962 (62 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora da Conceição dos Montes
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
Biskoplowong
Biskop emeritusGenival Saraiva de França
Peta

Kabiskopan Palmares (Latin: Dioecesis Palmopolitana) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Palmares, provinsi grejawi Olinda e Recife, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 1962.01.13: Didegake minangka Kabiskopan Palmares saka Kabiskopan Garanhuns lan Kabiskopan Agung Metropolitan Olinda e Recife

Ordinaris[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  1. "Droidsza an e-learning educational platform". www.droidsza.com.pk (ing basa Inggris Amérika Sarékat). Dibukak ing 2023-03-17.