Menyang kontèn

Kabiskopan Caruaru

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Caruaru

Dioecesis Caruaruensis
Katedral Maria Bunda Dolors
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiOlinda e Recife
Statistik
Amba5.687 km2 (2.196 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
724,794
610,281 (2004%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké7 Agustus 1948 (75 taun kepungkur)
KatedralCatedral Nossa Senhora das Dores
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopJosé Ruy Gonçalves Lopes, O.F.M. Cap.
Biskop emeritusBernardino Marchió
Peta
Situs web
diocesedecaruaru.com.br

Kabiskopan Caruaru (Latin: Dioecesis Caruaruensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Caruaru, provinsi grejawi Olinda e Recife, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

  • 7 Agustus 1948: Didegake minangka Kabiskopan Caruaru saka Kabiskopan Agung Metropolitan Olinda e Recife

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 8°17′08″S 35°58′15″W / 8.2855°S 35.9709°W / -8.2855; -35.9709