Menyang kontèn

Kabiskopan Coxim

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Coxim

Dioecesis Coxinensis

Diocese de Coxim
Lokasi
Nagara Brazil
Provinsi grejawiCampo Grande
MetropolitanCampo Grande
Statistik
Amba45.000 km2 (17.375 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
131,500
92,000 (70.0%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké3 Januari 1978 (46 taun kepungkur)
KatedralCatedral São José
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAntonino Migliore
Biskop Agung MetropolitanDimas Lara Barbosa
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan Coxim (Latin: Dioecesis Coxinensis) yaikiu kabiskopan sufragan Ritus Latin ing provinsi grejawi Metropolitan Kabiskopan Agung Campo Grande, negara bagian Mato Grosso do Sul, kulon-kidul Brazil. Tahta episkopal katedrale yaiku Catedral São José ing kutha Coxim.

Sumber lan pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 18°30′22″S 54°45′38″W / 18.5061°S 54.7606°W / -18.5061; -54.7606