Menyang kontèn

Kabiskopan Sinop

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Sinop

Dioecesis Sinopensis
Katedral Santo Antonius
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiCuiabá
Statistik
Amba191.000 km2 (73.746 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2014)
650,000
534,000 (82.2%)
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké6 Februari 1982 (42 taun kepungkur)
KatedralCatedral Santo Antônio
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopCanisio Klaus

Kabiskopan Sinop (Latin: Dioecesis Sinopensis) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Sinop, provinsi grejawi Cuiabá, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]