Menyang kontèn

Kabiskopan Naviraí

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Keuskupan Naviraí

Dioecesis Naviraiensis

Diocese de Naviraí
Lokasi
NagaraBrazil
Provinsi grejawiCampo Grande
MetropolitanCampo Grande
Statistik
Amba35.138 km2 (13.567 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2012)
291,598
198,286 (68%)
Paroki20
Informasi
RitusRitus Latin
Didegaké1 Juni 2011 (13 tahun lalu)
KatedralCatedral Nossa Senhora de Fátima
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopEttore Dotti
Biskop Agung MetropolitanDimas Lara Barbosa
Peta

Keuskupan Naviraí yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Naviraí, provinsi grejawi Campo Grande, Brazil.

Riwayat[besut | besut sumber]

Ordinaris[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]